Beoordelingen van SuperMario Pizza Leeuwarden

Recente recensies van SuperMario Pizza Leeuwarden

5 sterren na 20 reviews

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en prima kwaliteit!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza maar helaas niet de extra bestelde gorgonzola teruggevonden op de pizza. Ook zat er helaas gehakt op de pizza ipv doner. Bezorging verder prima, netjes op tijd!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal niks aangekomen, ik heb meerdere malen gebeld het is stil lijkt voicemail te zijn. Ben er zelfs langsgeweest en de boel was dicht dus weet niet wat er aan de hand is. Ik wil graag op een andere dag een pizza of gewoon mijn geld terug a.u.b. dit is niet leuk. Er is geen andere manier om contact op te nemen geen mail weet ook niet waar ik kan klagen of hoe ik mijn geld terug krijg. Vreemd hoor.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en er zullen nog vele malen volgen. Heerlijke pizza’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakt goed, niet verkeerd. Had liever plakjes sucuk ipv hele kleine stukjes gehad.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bestelling ontvangen, Telefonisch niet bereikbaar. Al de zoveelste keer de laatste tijd. Vaste klant kwijt geraakt

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, ondanks dat we in een dorp 15km verderop wonen kwamen de pizza’s warm aan

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snelle bezorging en goede pizza! Voor herhaling vatbaar

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! En snel bezorgd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, alleen de korst was iets harder dan normaal. Denk door de drukte op nieuwjaarsdag.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten waarbij duidelijk te merken is dat er verse producten gebruikt worden. Door de versheid van de producten en het assortiment onderscheidt het bedrijf zich. Een echte aanwinst voor Leeuwarden dus!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Goede service na bezorging verkeerde pizza!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrr, goed sucuk worstje, ja toggg.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker best van Leeuwarden

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers goeie Service goed eten ook het is het waard wat je er voor betaald

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk goed eten in de omgeving!